Bal Recycling is sinds 1998 gevestigd op bedrijventerrein Nieuw Laakhaven nabij de Megastores in de van der Kunstraat 24 te Den Haag.
We zijn een gemeentelijk vergund bedrijf en in bezit van een landelijke erkenning op lijst van afvalinzamelaars onder nummer ZH 528762 VHIB.
Van oorsprong is Bal Recycling een Oud Papier, Karton en Metaalhandel die is geregistreerd op 7 augustus 1944 in de Marcelisstraat 68 te Scheveningen.
Bal Recycling is een familiebedrijf en inmiddels in handen van de 4e generatie recyclers.
De meest opvallende kenmerken van de organisatie van Bal Recycling zijn de platte structuur en een no-nonses mentaliteit.
• Een platte structuur omdat wij van Bal Recycling vinden dat we samen werken aan een duurzame toekomst. Daarom werken we bij Bal Recycling met vaste mensen, die in de praktijk leren wat en hoe je duurzaam recyclet.
• No nonses, omdat wij van Bal Recycling, recyclen eenvoudig, doeltreffend en verantwoord willen houden.
Uitgangspunt voor duurzaam recyclen is: En goed voor het milieu, En goed voor je portemonnee.

 

Bal Recycling is er voor bedrijf.

Voor bedrijven hebben we een volledig dienstenpakket waarbij u als ondernemer de verantwoording en zorg voor de noodzakelijke afvoer van verpakkingen en afval op een duurzame wijze laat afvoeren en recyclen.
Uiteraard hoort daar ook archiefvernietiging bij, de vertrouwelijke verwerking van uw administratie tot snippers.
Leuke bijkomstigheid is dat van uw belastingaangiften WC- papier wordt gemaakt.

Voordelen voor u als ondernemer zijn:
• Eenvoudig omdat u een aanspreekpunt heeft voor al uw afvalstromen.
• Duidelijk omdat we afspraken met uw bedrijf vastleggen in een recycle-overeenkomst met een periode van 1 jaar. Deze overeenkomst wordt bij wederzijds goedvinden automatisch met een jaar verlengd.
• Duurzaam vanwege betrokkenheid personeel en door de jaren heen opgebouwde expertise, zodat u als ondernemer daar financieel door de juiste adviezen van kunt profiteren.
• Flexibel in uitvoering, zodat u als ondernemer uw bedrijfsproces zo goed als mogelijk kunt optimaliseren. Een opgeruimd bedrijf werkt eenmaal prettiger en daardoor efficiënter.
• Flexibel in aanpassingen van uw overeenkomst, omdat wij van Bal Recycling begrijpen dat uw bedrijf en bijhorende processen veranderen.
• Voordelig omdat we met u zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor uw afval.
• Mogelijkheid zelf te brengen, waardoor u nog meer kan besparen op uw afvalkosten omdat uzelf de logistiek verzorgt. Zo zult u merken dat bijvoorbeeld Restafval, Houtafval en Glas geld kosten, maar bijvoorbeeld Oud Papier, Karton, IJzer, non- Ferro Metalen geld opleveren.

Hoe we u daarbij van dienst kunnen zijn kunt bij de omschrijving van de verschillende afvalstromen vinden.

Bal Recycling is er voor particulier.

U als particulier kan bij ons terecht. Helaas kunnen we vanwege de regelgeving niet veel bij u ophalen, maar dan nog zijn er genoeg materialen zoals Oud Papier, Karton, IJzer, non-Ferro Metalen en Frituurvet die u kunt brengen waarvoor u dan een vergoeding ontvangt per kilogram.
We zijn speciaal open op Zaterdag, zodat u als particulier uw waardevolle Oud Papier, Karton, IJzer, non-Ferro Metalen kunt brengen om zo uw inspanning voor een beter milieu in klinkklare euro’s uitbetaald te krijgen.
Je zult er niet Rijk van worden maar een gecombineerd ritje als u toch naar de Megastores gaat is even mooi meegenomen.

Heeft u trouwens vertrouwelijke stukken die u vernietigd wilt zien, kunt u daarvoor bij ons terecht.

Verder op de site kunt u onze prijzen en acceptatie voorwaarden vinden.

Bal Recycling is er voor vereniging, , school, organisatie en club.

Heeft uw vereniging, organisatie, school en club veel leden een ruimer budget nodig en wilt zich met verenigde inspanning van leden Oud Papier, Karton, IJzer, non-Ferro metalen inzamelen, kunnen wij dat voor uw organisatie verzorgen.

Wilt verder kijken bij de verschillende afvalstromen, zodat u kunt zien wat Bal Recycling voor uw organisatie kan betekenen.

Heeft u nu al vragen, stel ze direct.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht