Archiefvernietiging

Heeft u vertrouwelijke en/of privacygevoelige documenten (wij noemen dit archief) die u wilt opruimen, en wilt u er zeker van zijn dat uw vertrouwelijke en/of privacygevoelige informatie veilig wordt verwerkt, zodat deze informatie niet meer te herleiden of te reconstrueren is, en zodoende ook niet in verkeerde handen terecht kan komen.

Dan heeft Bal Recycling een all-in oplossing zodat u als ondernemer of particulier tegen een vast tarief uw archief snel en gemakkelijk kunt opruimen.

Om het vervoeren en verwerken van uw vertrouwelijke en/of privacygevoelige documenten verantwoord en zeker te laten verlopen, maken we gebruik van veiligheidsprotocollen zodat Bal Recycling niet voor niets een vernietigingsverklaring afgeeft, waarop we verklaren dat uw archief volgens DIN 32757-klasse 2 is verwerkt.

De nuttige toepassing van uw archief is dat Bal Recycling uiteindelijk uw versnipperde archief perst in balen en vervolgens aanbiedt als grondstof voor de tissue- en hygiëne papier industrie.

Bal Recycling heeft voor u een aantal standaard oplossingen waaruit u kunt kiezen. Weet u inmiddels wat voor u de beste oplossing is bel of mail ons voor een afspraak. Wij willen van u graag weten naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, contactpersoon en wanneer u tijd heeft uw archief op te ruimen.

Heeft u een kleine hoeveelheid archief en wilt dat zelf verzorgen dan kunt zonder afspraak dit bij ons aanleveren zodat zelf kunt zien dat uw archief snel en vertrouwd voor € 15,- incl. BTW wordt vernietigd.

( gebaseerd op een minimale aanlevering van 100 kg, heeft u meer 100 kg archief betaald u € 0,10 cent/kg)

Tegen een vast tarief plaatsen we naar keuze 240 liter of 660 liter security container(s) bij u. Let op dat uw security container afgesloten moet kunnen worden, en we daarom liever een container teveel dan te weinig leveren om ervoor te zorgen dat uw archief past in de geleverde containers. Dozen, nietjes, paperclips, kartonnen dossiermappen of hangmappen mogen ook in de security container, ordners gaarne verwijderen en apart aanleveren.

De volle container(s) vervoeren we in een afgesloten wagen naar ons bedrijf om uw archief te verwerken. U ontvangt na vernietiging een factuur voor het afgesproken vaste bedrag en een vernietigingsverklaring.

• All-in tarief € 55,- tot 1 m³(1000 liter) ophalen.

Heeft u een klein archief tot 1 m³, dat is maximaal 120 ordners, 80 archiefdozen, 24 verhuisdozen, 24 vuilniszakken, 2 pallets en staat het al klaar dan belt of mailt u om een afspraak te maken uw archief op te halen.

We nemen dan de afgesproken hoeveelheid security containers mee en vullen deze met uw archief.

• All-in tarief € 95,- tot 1 m³(1000 liter) plaatsen, later tijdstip ophalen.

Heeft u een klein archief tot 1 m³, dat is maximaal 120 ordners, 80 archiefdozen, 24 verhuisdozen, 24 vuilniszakken, 2 pallets en wilt u de tijd dit uit te zoeken belt of mailt u om security containers te plaatsen.

Voor dit tarief brengen wij naar keuze maximaal 6 x 240 liter security container of 2 x 660 liter security container, die we na uw uitzoek en sorteerwerk op een nader af te spreken dag of tijdstip weer bij u ophalen.

• All-in tarief € 105,- van 2 tot 6 m³ (max 6000 liter) ophalen.

Heeft u een archief tot 6 m³, dat is maximaal 540 ordners, 360 archiefdozen, 108 verhuisdozen, 108 vuiniszakken, 6 pallets en staat het al klaar dan belt of mailt u om een afspraak te maken uw archief op te halen.

We nemen dan de afgesproken hoeveelheid security containers mee en vullen deze met uw archief.

• All-in tarief € 180,- van 2 tot 6 m³ (max 6000 liter) plaatsen, later tijdstip ophalen.

Heeft u een archief tot 6 m³, dat is maximaal 540 ordners, 360 archiefdozen, 108 verhuisdozen, 108 vuiniszakken, 6 pallets en wilt u de tijd dit uit te zoeken belt of mailt u om security containers te plaatsen.

Voor dit tarief brengen wij naar keuze 9 x 240 liter container met slot of 3 x 660 liter container, die we na uw uitzoek en sorteerwerk op een nader af te spreken dag of tijdstip weer bij u wisselen tot u archief is uitgezocht.

Abonnement van €15,- per maand

Heeft u op uw werkplek regelmatig of dagelijks te maken met vertrouwelijke- en/of privacygevoelige informatie die u niet archiveert en wilt u ook niet dat deze informatie in verkeerde handen terecht komt.

Dan plaatst Bal Recycling een security container(s) op abonnementsbasis, die we voor u op afroep, of volgens vaste afspraak bij u komen wisselen.

Wilt meer weten, vraag dan snel een offerte, u krijgt van ons uitgebreide informatie over werkwijze, tarieven en voorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *